KÚTSZIVATTYÚK, SZIVATTYÚK LAKOSSÁGI FELHASZNÁLÁSRA

Profi vízellátó rendszerek otthonába! Házi vízművek, öntözőszivattyúk, cső-
búvárszivattyúk akciós áron!
– Átmérő 3,5”-4”-5” akár extra keskeny 3” átmérővel is.
– Rozsdamentes acél ház és járókerék
– Vezérlő elektronikával, puffer tartállyal, de akár frekvenciaváltós elektronikával a profi üzemeltetésért!

Tekintse meg szivattyú kínálatunkat!

Házi vízművek

A komplett házi vízmű kiválóan alkalmas egy családi ház, nyaraló vízellátására, öntözésre, vagy öntözőrendszerek ellátására.
Az általunk forgalmazott házi vízművekbe frekvenciaváltóval ellátott szivattyú tartozik, mely tovább növeli a házi vízmű által nyújtott kényelmet és előnyöket:
– Használat közben mindig egyenletes nyomással érkezik a víz a használati helyre
– A frekvenciaváltó szabályozza a szivattyúmotor fordulatszámát, folyamatosan a szükséges teljesítményen tartva. Megakadályozza a hirtelen indulást és leállást, csökkentve a túlterhelés veszélyét, növelve a szivattyúmotor élettartamát.
– Házi vízmű rendszereink könnyen szerelhetők, de igény esetén tanácsadást,
szerelést vállalunk.

Szennyvízátemelők

Szennyvízátemelők használatára általában akkor van szükség, ha a szennyvíz keletkezési helye túl alacsonyan van, vagy nem oldható meg megfelelő lejtésű elvezetés a közcsatornába. Lényege, hogy a szennyvizet a keletkezés helyén magasabbra emeli.
Az épületből kifolyó, visszatorlódási szint alatt keletkező szennyvíz egy aknába gyűlik, ahonnan egy szivattyú szállítja a magasabban fekvő kivezető nyíláshoz, innen a közcsatornába folyik. A szivattyú működését általában úszókapcsoló szabályozza, az elfolyásnál pedig visszacsapó szelep akadályozza meg a szennyvíz visszaáramlását. A szennyvízátemelő ezáltal a közcsatornából jövő esetleges visszatorlódástól is megvédi az épületet.

Pedrollo

A PEDROLLO SpA több mint 80 000 m 2  alapterületű gyárkomplexum a világ csaknem 160 országába szállít házi és ipari felhasználású szivattyúkat, szennyvízszivattyúkat, házi vízműveket. Évente több, mint kétmillió pedrollo szivattyú kerül piacra. A szivattyúkhoz felhasznált alkatrészeket a Pedrollo házon belül gyártja, leginkább a saját tulajdnonában álló gyártóktól vásárolja.

A legközkedveltebb termékek a Pedrollo önfelszívó szivattyúk, Pedrollo házi
vízművek és Pedrollo búvárszivattyúk. Ezenken felül érdemes azonban  megemlíteni a Pedrollo szennyvízszivattyúkat, valamint a Pedrollo ipari szivattyúkat is, melyek világszínvonalú minőséget képviselnek.

Grundfos

Évi 16 millió szivattyú előállításával a Grundfos egyike a világ vezető szivattyúgyártóinak. A keringetőszivattyúk (fűtés és hűtés), a merülőszivattyúk, a centrifugálszivattyúk, a vízellátás és szennyvízkezelés szivattyúi és az adagolástechnikai termékek alkotják a főbb termékcsoportokat. A keringetőszivattyúk tekintetében – közel 50%-os részesedéssel –  jelenleg a Grundfos abszolút piacvezető.
A szivattyúk mellett a Grundfos villanymotorokat és elektronikai termékeket gyárt a szivattyúk és más termékek számára.

Wilo

A WILO az egész világon egyet jelent a kitûnõ német hagyományok szerinti mérnöki munkával. Fűtési-, hűtési-, klíma-, vízellátási- és szennyvíz-elvezetési szivattyúi és szivattyúrendszerei egyaránt alkalmazhatóak kereskedelmi épületekben, kommunális létesítményekben, az iparban és természetesen a privát háztartásokban is.

Nagy változást jelentett, amikor 2003-ban a WILO AG. integrálta a szintén német tulajdonú EMU GmbH-t. Az egyesüléssel a WILO termékpalettája kiegészült a tisztavizes búvárszivattyúkkal, illetve szennyvízszivattyúkkal
és keverőberendezésekkel.

Lowara

A Lowara cég termékei igen széles körben elterjedtek mivel a gyártó nemzetközileg is elismert prémium minőségű szivattyúk -nyomásfokozó szivattyú, önfelszívó szivattyú, átemelő szivattyú, rozsdamentes szivattyú, szennyvízszivattyú, többfokozatú szivattyú, fűtési keringető szivattyú és használati melegvíz (HMV) keringető szivattyú, centrifugál szivattyú, 4 és 6″-os csőszivattyú, mélykúti szivattyú, 8-10-12″-os csőbúvár szivattyú, zsompszivattyú, merülőszivattyú, darálós-darabolós szennyvízszivattyú, medence szivattyú, periférikus szivattyú, ásottkút szivattyú, esővízgyűjtő rendszer, szennyvízátemelő rendszer, ipari szivattyú, zagyszivattyú, tüziviz rendszer, hűtővíz-hűtőfolyadék szivattyú – és ezek kiegészítőinek – frekvenciaváltó, áramláskapcsoló, vezérlés – gyártásával foglalkozik háztartási, mezőgazdasági és ipari használatra egyaránt.